» ЕКИП:

Симеон Захариев
Телефони:
0888560600,0895560600,0876560600
e-mail: moniradev@mail.orbitel.bg
Изабел Сърбева
Телефони:
02 4440951, 0888991371
e-mail: s_pro@abv.bg
Радина Симеонова
Здравко Тренев

   “S Properties International” ЕООД (SPI) е регистрирано дружество през 2009г., като продължение на дейността посредничество при сделки с недвижими имоти в страната и чужбина. Целта на фирмата , както е видно от самото и име е да застане стабилно не само на българския, но и на международните пазари. Собственикът на капитала дълги години работи в сферата на недвижимите имоти (от 1991г) като за тези години има извършени стотици сделки с всякакви видове недвижимa собственост. В SPI към момента работят 4 брокери и един административен асистент.Фирмата има офиси в центъра на гр.София, както и в най-големите жилищни комплекси Люлин и Младост.

   В международен план SPI има договори за съвместна дейност с Великобритания (Лондон) в лицето на GS Properties –Mr. Duncan Monro, с Гърция(Халкидики) – ОТТ(over the top)- Mr. Peter Greineman, Mr.Marinos Tziakmakis както и със САЩ(Флорида)- New Vista Homes, Русия(Москва)- ИНКОМ недвижимость-Елена Михайловна, Германия(Улм)-Reiner Östermaier.

    В Република България агенцията има зад гърба си богат опит със сделки с имоти в гр.София- голям брой апартаменти, офиси и магазини, продажби на цели сгради и инвестиционни проекти(включително парцели/упи/) в централна градска част и южната дъга на града. В град Бургас , кк Слънчев бряг и гр.Св.Влас има продажби на множество ваканционни имоти както и на цели хотели.

   Втората насока в дейността на фирмата са оценките на недвижими имоти. В нея работят трима сертифицирани оценители, както и 6-8 външни оценителя при големи поръчки. Изпълнени са десетки хиляди оценки като само за тази година до момента оценките на недвижима собственост надхвърлят 8000бр.Оценките са за ползване в банковата система, както и за частни съдебни изпълнители.

   Някой от по-известните клиенти на фирмата са „ЛУКОЙЛ”, „Кауфланд”,”Мелексис”,”Линд”,”БЕ-2”,”Порше-България”, ”Strabag”, ”SneiderElektrik”, ”BBB group”,”South stream”, магистрала „Струма”,”Garanti koza”-Турция и др.

   Управител на фирмата е г-н Симеон Радев Захариев, който има две висши образования Електроинженер и Мениджмънт на персонала. Кариерата му се развива само и изцяло в областта на недвижимите имоти. От 1991г като брокер , през главен брокер и съдружник в „Нов дом”, мениджър във фирма „Имоти” ООД, в момента управител на „SPI” . Има всички нива на квалификации в НСНИ. Има лиценз за оценител на недвижими имоти, като от 2001г упражнява и тази дейност. Разполага и със сертификат за оценителска дейност съгласно немските оценителски стандарти. От две години e консултант на студенти по специалност недвижими имоти в Техническия Университет , в Мюнхен -Германия. Работи в тясно сътрудничество с Американски, Английски, Германски, Гръцки и Полски партньори по сделки с имоти. Притежава сертификат за международни сделки с недвижими имоти – CIPS издаден от NAR (USA).


02.01.2014г Управител:…………………………
гр.София /Симеон Захариев/